Vrijwillig meewerken

Je kunt als vrouw vrijwillig meewerken in het VKC. Door vrijwilligerswerk leer je jezelf beter kennen en ontdek je waar jij goed in bent. Je leert hoe je jouw talent het beste kunt gebruiken. We maken afspraken met je over wat je wilt bereiken en wilt leren. Daar zoeken we een passende werkplek bij.

Teamwerk

Iedere vrijwilliger komt in een team van mensen die hetzelfde werk doen. Eens per maand overleggen jullie samen over het verloop van het werk, hoe het beter kan en wat jullie daarvoor gaan doen. Er zijn verschillende functies in 4 teams:

Tijdens het werk is er veel aandacht voor werknemersvaardigheden zoals samenwerken, overleggen en taalvaardigheden. Maar ook op tijd zijn, je houden aan afspraken en eigen initiatief zijn belangrijke vaardigheden die je bij ons leert.

Beloning

Je werk als vrijwilliger wordt beloond. Je krijgt coaching en begeleiding bij je ontwikkeling in het werk en je volgt trainingen die te maken hebben met het werk. Als vrijwilliger mag je gratis gebruikmaken van andere lessen in het VKC.

Starten als vrijwilliger kan altijd. Afspraken over je vrijwilligerswerk maak je met de coördinator. We leggen de afspraken vast in overeenkomst, die we allebei ondertekenen.

Wil je meedoen als vrijwilliger? Vul dan het contactformulier in en we nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

Graag volledig invullen. Velden met een * zijn verplicht.