Vrouw en Kind

Het programma van het Vrouw en Kind Centrum is weer actueel!

Bij het Vrouw en Kind Centrum (VKC) bent u altijd welkom. We zijn daar als vrouwen samen verantwoordelijk voor het programma én voor elkaar. Kom gerust eens langs en zie wat wij voor u en u voor ons kunt betekenen.

Met grote regelmaat starten er nieuwe groepen, cursussen en activiteiten. Sommige activiteiten zijn gratis, voor andere betaalt u een eigen bijdrage. Soms vragen we een borg. Die krijgt u terug bij voldoende aanwezigheid. Vrouwen die vrijwilliger zijn in het VKC kunnen als beloning meedoen aan activiteiten. Zij hoeven dus niet te betalen.

Weet u niet welke activiteit het beste bij u past? Maak gerust een afspraak voor een gesprek met ons. We helpen u graag om een passende keuze te maken.

Vrouw en Kind Centrum:

Hardwareweg 5, 3821 BL Amersfoort.

Augustus 2023 - Juli 2024

Beweging en ontspanning Ma Di Wo Do Vr
Fietsles op vrijdag Vr 09:15-11:15

Kan jij nog niet fietsen of je kent iemand die niet kan fietsen, maar het wel heel graag wil leren? Dan meld jezelf of deze persoon nu aan via dit formulier. De fietslessen worden gegeven op het Sportpark Zielhorst, wielerbaan in Amersfoort.

Een WA-verzekering is verplicht.

Twee keer per jaar is er een reeks van 12 lessen. We starten in september en in maart.

Startdatum: 08-03-2024
Kosten: 50 Euro (of via gemeente)
Aantal lessen: 12
Aanmelden

Haak en Breicafé Di 09:30-11:30

Wil jij gezellig in ons Haak en Brei café komen, of je nou al kan haken of breien, maakt niet uit. Gezelligheid, uitwisseling en Nederlandse taal stimuleren staan hier op nummer 1.

Startdatum: 12-03-2024
Kosten: 2 Euro per keer
Aanmelden

Vaardigheden Ma Di Wo Do Vr
Computerles TaalKlik groep A3 Do 09:30-11:30

Deze cursus is voor jou (m/v) als jij iemand bent die:

Nederlands als tweede taal gebruikt
geen of heel weinig ervaring heeft met het gebruiken van een computer
al wat Nederlands heeft geleerd of aan het leren bent (A1 niveau)
de taal van de computer wil leren

Je leert met de groep stap voor stap de Nederlandse woorden en zinnen, die horen bij het gebruiken van een computer. Je leert over typen, scrollen, inloggen, internet, informatie zoeken, op internet iets kopen, emailen en brieven en formulieren gebruiken en bewaren. Je krijgt een werkboek en gaat thuis oefenen.

Startdatum: 07-09-2023
Kosten: 30 Euro
Aantal lessen: 11
Aanmelden

Kinderen zijn geen reden om thuis te blijven. Overdag is Oppas beschikbaar zodat u mee kunt doen aan het programma. U moet u wel vooraf voor de Oppas aanmelden.