Vrijwillig meewerken

U kunt als vrouw vrijwillig meewerken in het VKC. Door vrijwilligerswerk leert u uzelf beter kennen en ontdekt u waar u goed in bent. U leert hoe u uw talent het beste kunt gebruiken. We maken afspraken met u over wat u wilt bereiken en wilt leren. Daar zoeken we een passende werkplek bij.

Teamwerk

Iedere vrijwilliger komt in een team van mensen die hetzelfde werk doen. Eens per maand overleggen jullie samen over het verloop van het werk, hoe het beter kan en wat jullie daarvoor gaan doen. Er zijn verschillende functies in 4 teams:

Tijdens het werk is er veel aandacht voor werknemersvaardigheden zoals samenwerken, overleggen en taalvaardigheden. Maar ook op tijd zijn, je houden aan afspraken en eigen initiatief zijn belangrijke vaardigheden die u bij ons leert.

Beloning

Uw werk als vrijwilliger wordt beloond. U krijgt coaching en begeleiding bij uw ontwikkeling in het werk en u volgt trainingen die te maken hebben met het werk. Als vrijwilliger mag u gratis gebruikmaken van andere lessen in het VKC.

Starten als vrijwilliger kan altijd. Afspraken over uw vrijwilligerswerk maakt u met de coördinator. We leggen de afspraken vast in overeenkomst, die we allebei ondertekenen.

Wilt u meedoen als vrijwilliger? Vul dan het contactformulier in en we nodigen u uit voor een persoonlijk gesprek.

Graag volledig invullen. Velden met een * zijn verplicht.