Stage

Integratiewerk heeft verschillende stageplekken. Je kunt aan de slag als begeleider bij het Vrouw en Kind Centrum, als maatschappelijk begeleider, als taalcoach. als taalcoach voor kinderen of stagelopen bij de Taalschool van Integratiewerk voor de opleiding tot NT2-docent.

Als je het leuk vindt om mensen uit een ander land te ontmoeten, geduldig, initiatiefrijk en enthousiast bent, is stagelopen bij Integratiewerk echt iets voor jou.

We hebben een beroepskracht die je begeleidt, inhoudelijk op het werk ingaat en ondersteuning biedt.

Integratiewerk en het Vrouw en Kind Centrum zijn erkend als leerbedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBB.

Wil je stagelopen voor de opleiding tot NT2-docent, mail dan een brief met je motivatie en je cv naar Bianca van Winden, bvanwinden integratiewerk.nl .

Veelzijdige stages voor leergierige vrouwen met verantwoordelijkheidsgevoel zijn er in het Vrouw en Kind Centrum. Heb je belangstelling, stuur een e-mail naar vkc integratiewerk.nl

Wil je stagelopen als taalcoach voor kinderen (minimaal hbo), maatschappelijk begeleider (minimaal hbo) of een andere stage, mail dan een brief met je motivatie en je cv naar Karolina van Iersel, kvaniersel integratiewerk.nl .