Taalcoach

Een taalcoach ondersteunt klanten bij het leren van de Nederlandse taal. Taalcoaches zijn inzetbaar in Amersfoort en Leusden, maar ook in andere gemeenten zoals Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Doorn, Hoevelaken, Nijkerk, Scherpenzeel, Soest en Woudenberg.

We onderscheiden drie verschillende taalcoaches:

Individuele taalcoach

De individuele taalcoach onderneemt samen met de klant activiteiten die de taalverwerving ondersteunen. Denk hierbij aan het bevorderen van het spreken van de Nederlandse taal en het doen van extra taaloefeningen.
Ook gaat u met de klant oefenen in de praktijk door bijvoorbeeld naar de markt, de bibliotheek of een park te gaan.

Tijdsinvestering: Vanaf 1 uur per week.
Inzetbaarheid: Maandag t/m vrijdag, avonden en weekend mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca van Winden via 033 - 461 95 20 of mail bvanwinden integratiewerk.nl
U kunt zich ook meteen aanmelden »

Taalcoach in de les

De taalcoach in de les ondersteunt de professionele NT2-docent tijdens de les. U doet op aanwijzing van de docent oefeningen in kleine groepjes en besteedt extra aandacht aan spreekvaardigheid.

Tijdsinvestering: Vanaf 2,5 uur per week.
Inzetbaarheid: Maandag t/m vrijdag tussen 09.00-17.30 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca van Winden via 033 - 461 95 20 of mail bvanwinden integratiewerk.nl .
Je kan je ook meteen aanmelden »

Taalcoach in de praktijk

De taalcoach in de praktijk ondersteunt een groepje van twee tot vier klanten buiten de lesuren om. U bevordert het spreken van de Nederlandse taal, doet taaloefeningen en onderneemt activiteiten buitenshuis om praktijksituaties te oefenen.

Tijdsinvestering: Vanaf 2 uren per week.
Inzetbaarheid: Maandag t/m vrijdag, avonden en weekend mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca van Winden via 033 - 461 95 20 of mail bvanwinden integratiewerk.nl .
U kunt zich ook meteen aanmelden »